Privatliv- & Cookiepolitik

 Privatlivs Politik på Gedevasevang.dk

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og evt. adresse . Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved brug at kontaktformular.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger. Og vi anvender oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, køn og alderssegment, personoplysninger som navn og e-mail m.v. videregives ikke til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  webmaster@gedevasevang.dk ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Gedevasevang Aktivitetscenter
Hestetangsvej 30A
3520 Farum
CVR-nr: 10771293
Tlf: 44 95 22 55
Email: webmaster@gedevasevang.dk

Cookies på Gedevasevang.dk

Oplysningerne i Cookiedeklarationen nedenfor er givet på en åben og gennemsigtig måde, så du tydeligt kan se, hvordan cookies bruges til at gøre dit besøg på websitet bedre og så du kan træffe et informeret valg om at tillade deres anvendelse.

Hvis du alligevel ønsker at styre eller fjerne cookies, så kan du gøre det via indstillingerne i din webbrowser, følg vejledningen fra din webbrowserproducent nedenfor. Vær opmærksom på, at det kan påvirke funktionaliteten af et website, hvis du fravælger cookies. Mange af de interaktive funktioner, som websitet tilbyder, er afhængige af cookies, og blokering eller sletning af cookies kan forhindre de funktioner i at virke eller reducere deres anvendelighed.

 

Cookies

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

Cookies er vigtige for os, for de hjælper til at gøre vores online-tjenester lettere at bruge, til at følge med i hvordan vores website bruges, og til at hjælpe os med at levere den bedste service til dig.

Oplysningerne i Cookiedeklarationen (se forneden) er givet på en åben og gennemsigtig måde, så du tydeligt kan se, hvordan cookies bruges til at gøre dit besøg på websitet bedre og så du kan træffe et informeret valg om at tillade deres anvendelse. Hvis du alligevel ønsker at styre eller fjerne cookies, så kan du gøre det via indstillingerne i din webbrowser. Vær opmærksom på, at det kan påvirke funktionaliteten af et website, hvis du fravælger cookies. Mange af de interaktive funktioner, som websitet tilbyder, er afhængige af cookies og blokering eller sletning af cookies kan forhindre de funktioner i at virke eller reducere deres anvendelighed. Forskellige webbrowsere kan bruge forskellige metoder til håndtering af cookies. Følg vejledningen fra webbrowserproducenterne nedenfor for at konfigurere dine browser-indstillinger *.
Microsoft Internet Explorer (IE)
Google Chrome
Safari
Firefox
* Bemærk: Instruktionerne ovenfor er links direkte til webbrowserproducenten – Ingen former for ansvar kan gøres gældende over for os, hvis de er urigtige.

 

Cookiedeklarationen

CookieTypeVarighedBeskrivelse
gadwp_wg_default_dimensionthird party1 årGoogle Analytics plugin, registrerer brugeradfærd anonymt for de sidste 14 dage
gadwp_wg_default_metricthird party1 årGoogle Analytics plugin, registrerer sidevisninger anonymt med henblik på analyse og optimering
gadwp_wg_default_swmetricthird party1 årGoogle Analytics plugin, registrerer brugere anonymt med henblik på analyse og optimering
NIDpersistentca. 6 MånederDette er en unik identifikator, der bruges af Google-applikationer til at gemme brugerindstillinger. På vores hjemmeside bruges den til at vise googlemaps under kontakt siden.
viewed_cookie_policypersistent1 årCookie der bruger til at se om du har set vores cookie politik
wordpress_logged_in_xxxxxsessionSlettets når din browser lukkesWordPress bruger denne cookie til at indikere, hvornår du er logget ind, og hvem du er, for de fleste brugergrænseflader. Dine loginoplysninger er gemt i krypteret form
wordpress_sec_xxxxxxsessionSlettets når din browser lukkesWordPress bruger disse cookies til at gemme dine autentificeringsoplysninger, og deres brug er begrænset til administrationskonsolområdet. Dine login-godkendelsesoplysninger er gemt i krypteret form.
wordpress_test_cookiesessionSlettets når din browser lukkesWordPress indstiller denne cookie, når du navigerer til login-siden. Cookien bruges til at kontrollere, om din webbrowser er indstillet til at tillade eller afvise cookies.
wp-settings-xxxx & wp-settings-time-xxxxpersistentca. 1 årWordPress bruger denne cookie til at tilpasse dit syn på admin-grænsefladen og muligvis også den primære webinterface.
wpfront-notification-bar-landingpagesessionSlettets når din browser lukkesÅbner / lukker en bjælke øverst eller nederst på en side for at vise en notifikation
Klik her for at tilbagekalde cookie accept