Gedevasevang er et aktivitetscenter, som tager udgangspunkt i brugernes ønsker, initiativer og ressourcer.
Vi tilrettelægger vores aktiviteter, arrangementer og ture med stor bredde og er et åbent tilbud for Furesøs pensionister og efterlønnere.
Frivillige og personale arbejder tæt sammen og er klar til at tage imod såvel nye brugere som pensionister og efterlønsmodtagere, der kender vores hus.
Vi har udarbejdet vores Aktivitetsblad som en appetitvækker og som inspiration til at melde sig til sæsonens mange aktiviteter.

Overskud til mere..
– er overskriften for at sætte aktiviteter og arrangementer på dagsordenen på Gedevasevang.
Vi mener, at alderen i sig selv ikke er en hindring for at lære nyt, opleve og dele ud af egne erfaringer.
Motion skal der til, får vi næsten hver dag fortalt gennem pressen.
Vi har sammensat et bredt motionsprogram i form af dans, gymnastik og motion ved redskaber, hvilket står beskrevet i vores Aktivitetsblad.

Centrets åbningstid er fra kl. 9.00 til kl.17.00 alle ugens hverdage.
Ved de allerfleste aktiviteter er det en eller flere af vore frivillige, som er kontaktperson, og man hjælpes om de opgaver, der måtte være for at afvikle aktiviteten − altid med hensyntagen til de enkeltes ressourcer.
I forhallen findes vores reception, som betjenes af frivillige, der kan oplyse om mulighederne på Gedevasevang og give en rundvisning i Centret. Her kan man få udleveret Gedevasevangs Nyhedsbrev – Centrets månedsblad, hvor kalenderen præsenteres med månedens arrangementer og ture. I receptionen tages mod tilmeldinger, billetsalg og der besvares spørgsmål.

Åbningstiden i receptionen 10.00 til 13.00 alle ugens hverdage.
Er der aktiviteter, du savner, må du meget gerne komme frem med dine ønsker, som vi så skriver ned. Hvis der komme flere, der har det samme ønske, kan nye aktiviteter opstå. Har du overskud, du gerne vil dele med andre, og derfor vil melde dig som frivillig, er du meget velkommen til at opgive dit navn og telefonnummer samt oplyse, hvilke interesseområde du ønsker at byde dig til med som frivillig. Herefter bliver du kontaktet af Gedevasevangs personale for yderligere aftale.

Cafe Oasen: er Husets centrale mødested. Der er åbent fra kl. 9.00 frem til kl. 14.00 alle ugens hverdage. Mellem kl. 12.00 og 13.00 kan man få en varm middagsret. Lidt sødt skal heller ikke mangle, så hver torsdag serveres en dessert, hvilket er populært. En middag smager bedre i selskab med andre – og husk, du slipper for opvasken… Kom ganske uforpligtende og få en god stund, hvad enten du ønsker varm mad, smørrebrød eller kaffe og kage. 1 til 2 gange om måneden indbydes til et fælles aftensmåltid i den store sal. Se datoerne i Gedevasevangs Nyhedsbrev. Månedens menu er opslået på tavlen ved siden af køkkenet, står trykt i Gedevasevangs Nyhedsbrev og kan også ses på vores hjemmeside: HER

I vores kælder har vi et stort motionsrum: Pusterummet, hvor man kan træne på de opstillede redskaber. Der gives en times instruktion af vores afspændingspædagog, inden man må gå i gang med at træne på egen hånd. Det er den mest populære aktivitet på Aktivitetscentret med ca. 250 aktive medlemmer, som øger deres velvære gennem træningen og fællesskabet ved at komme en eller flere gange om ugen. Omkring Aktivitetscentret ligger der 41 boliger, som også hører med til Gedevasevang bebyggelsen. Beboerne er hyppige gæster i centeret og nyder samværet med alle, der kommer udefra.
Jeg håber, de enkelte vil opleve, at her på Gedevasevang er der ”højt” til loftet, hjælpsomhed og godt humør.

Birgit Viekær 
Centerleder