LÆSEGRUPPE 1

Tidspunkt:                   Kl. 10.00 – 12.00 hver 3. onsdag i hver måned

Tovholder:                  Kirsten Geertz-Hansen – telefon 2266 4098

Sted:                             ”Biblioteket” på Gedevasevang

 

LÆSEGRUPPE 2

Tidspunkt:                   Kl. 13.00 – 15.00 hver 3. tirsdag i hver måned

Tovholder:                  Vibeke Vangsgaard – tlf. 2616 2969

Sted:                             ”Biblioteket” på Gedevasevang

 

En læsegruppe er for dig, der kan lide at læse og bagefter dele oplevelsen med andre, eller som har brug for ideer til, hvad du skal læse. På Gede­vase­vang har vi 2 sådanne grupper:

 

Læsegruppe 1

Hvert møde starter med, at hver deltager fortæller om sin oplevelse/sine tanker om månedens bog. Derefter er ordet frit, og vi får tit snakket om mange ting med relation til emnet. Vi er kommet langt omkring og har stor glæde af både bogoplevelserne og samtalerne.

Vi vælger bøger i fællesskab. Bøgerne skaffes fra biblioteket. Vi startede med at læse bøger af og om kvinder – både romaner og biografier, men efterhånden læser vi også andet. Vi er p.t. 10 deltagere – hvilket vi synes er det maximale. Men du er altid velkommen til at ringe til vores tovholder og høre, om der evt. er en ledig plads.

 

Læsegruppe 2

Vi taler løst og fast om vores oplevelse/tanker om bøgerne og kommer ofte vidt omkring med bogens emne som udgangspunkt (som sidst har været andre kulturer) – og får derved også ideer til kommende bøger. Det er nogle meget gode og givende samtaler, vi har.

Der er ikke nogen fast linje i, hvad vi læser. Det er, hvad vi har hørt om, evt. som en af os har læst og gerne vil diskutere med resten. Vi vælger bøger i fællesskab. Bøgerne skaffes fra biblioteket. Vi er p.t. 5 deltagere og vil gerne have nogle flere med. Har du lyst, så ring til vores tovholder.